Brend Taft i ove godine organizuje akciju besplatnog stilizovanja kose, a izabrani period je upravo vreme matura, venčanja i apsolventskih večeri. U pop up salonima ovog brenda, na nekoliko lokacija širom zemlje, svi zainteresovani mogu da dođu i besplatno dobiju frizuru za svoj važan dan. Radno vreme salona, u danima kada se akcija održava, biće od 12 do 20 časova. Frizura uključuje samo stilizovanje, bez farbanja i pranja kose, a broj termina je ograničen i zakazivanje se vrši na licu mesta.

Sve što je potrebno jeste da dođete na lokaciju salona, pokažete fotografiju željene frizure i prepustite se sigurnim rukama profesionalnih frizera. Osim samog stilizovanja, ljubitelji brenda će imati priliku da isprobaju i raznovrsne nove ili unapređene proizvode brenda Taft, ali i brendova Syoss i Got2b.

Povezana vest:  Ivana Maksimović o streljaštvu, trening rutini, modi i porodičnom životu

Taft želi da uzvrati poverenje koje godinama uvažava kao brend broj 1 za stilizovanje kose na tržištu Srbije, pa će potrošačima dati mogućnost profesionalnog savetovanja o tome kako negovati i oblikovati svoj tip kose.

Akcija će se održavati u sledećim terminima, na naznačenim lokacijama:

  • Beograd, 25. i 26. maj: Tržni centar Galerija – pozicija na prvom spratu na raskrsnici Sava Avenije i Glavne ulice
  • Beograd, 31. maj, 1. i 2. jun: Tržni centar Delta City – prizemlje, u neposrednoj blizini spoljnog ulaza sa parkinga
  • Niš, 8. i 9. jun: Tržni centar Forum
  • Novi Sad, 15. i 16. jun: Tržni Centar Mercator
Povezana vest:  Čišćenjem Ade Ciganlije završena četvrta sezona projekta „Volim reku, a ti?“

Tokom iste akcije prethodne godine brend Taft usrećio je više od 100 devojčica i dečaka maturskim frizurama, a ove godine želi da tu radost proširi na sve one koji bi voleli da osveže svoj izgled, isprobaju nove proizvode i saznaju nešto više o negovanju i stilizovanju svoje kose. Ove godine povećali smo broj lokacija sa dve na četiri, kao broj dana tokom kojih će se akcija odvijati sa četiri na devet.

Povezana vest:  Zaštita od sunca koja štiti vašu kožu i čuva našu planetu

Brend Taft, težeći stalnom unapređivanju svojih proizvoda i njihovog kvaliteta, predstavio je i novu formulaciju svojih proizvoda, koja je sada obogaćena HAPTIQ sistemom i pantenolom. Osim što proizvodi brenda Taft sa novom formulacijom pružaju i negu kose i postojanost frizure, Taft je prvi brend za stilizovanje kose koji je u potpusnosti PETA sertifikovan i veganski.