rio karbnevalGlumci koji su sinhronizovali „Rio 2″ napravili karnevalsku atmosferu

Bioskopskoj publici specijalno održane projekcije „Rio 2″ animiranog filma u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center-u poklonila se ekipa glumaca koji su sinhronizovali film. Predvođeni Draganom Mićanovićem i Anom Sofrenović, koji su dali glasove glavnim junacima Plavku i Biserki, napravili su pravu karnevalsku atmosferu u bioskopu.
Posetioce bioskopa su pozdravili glumci Dragan Vujić Vujke, Srđan Timarov, Marko Marković, Milan Antonić, muzičar Ajs Negrutin i mnogi drugi. Mališani u pratnji roditelja, oduševljeni animiranim filmom „Rio 2″ nagradili su ih gromkim aplauzom.
Između projekcija posetioce su zabavljale jedinstvene plesačice samba škole Mantock iz Novog Sada, a svoje umeće pokazali su i članovi kapuera Angola centara iz Beograda.
Radnja animiranog filma „Rio 2″ prati srećnu plavu porodicu koja se seli iz magičnog Rio de Žaneira, gde vodi savršen život u nepoznate šume Amazonije, nakon što Biserka odluči da deca moraju da nauče da žive kao i sve prave ptice. Brojne uzbudljive avanture doživljavaju na putu, ali za najveću od svih – upoznavanje sa Biserkinom porodicom, nisu bili spremni.
U narednom periodu najmlađa publika širom zemlje biće u prilici da nesmetano uživa u animiranom filmu „Rio 2″ zahvaljujući sinhronizaciji, čija je režija poverena Draganu Vujiću Vujketu.

Povezana vest:  Aglaja Tarasova poziva domaću publiku na LED 2