spring-breakers-Vanessa-Hudgens-Selena-Gomez-Ashley-Benson-Rachel-Korine-2-630x420Stiže novi nastavak „Spring Breakersa“
 
Sećate li se filmskog poduhvata, koji nije prošao baš sjajno,  zvane „Spring Breakers“? Stiže još jedan nastavak.
2012. godine četiri popularne tinejdžerske zvezde Vanessa Hudgens, Ashley Benson, Selena Gomez i Rachel Korine snimile su film o četiri studentkinje, koje počine pljačku kako bi si mogle priuštiti lude prolećne praznike. Glumačkoj ekipi pridružio se i poznati glumac James Franco, a rezultat zajedničkog rada gledatalaca je naterao da se zapitaju šta je svima to trebalo.
2014. godine, stiže vest o drugom nastavku filma, pod nazivom „Spring Breakers: The Second Coming“. Ali, grupica će se ovog puta suočiti s militantnom hrišćanskom sektom, koja će hteti da ih preobrati, prenosi Screen Daily.
-To nije direktan nastavak, iako postoje aluzije na neke od likova iz prvog nastavka. U njemu će se pojaviti deo stare glumačke postave, ali i neka nova lica – otkrio je Vincent Maraval, osnivač francuske kompanije Wild Bunch, koja je zadužena za novi nastavak.
Iako se ne možemo da zamislimo da će gledaoci prvog dela imati ideju da ponovo budu publika, čini se kako ekipa zna što radi. Prošli nastavak zaradio je 31 milion dolara, samo na bioskopsikm blagajnama.
Baš nas zanima koja će od popularnih devojaka iz prvog nastavka glumiti i u ovom nastavku.
Povezana vest:  Nagrada u Kanu za Daneta Komljena, studenta FDU