krive su zvezde premijeraPremijera filma Krive su zvezde 11. juna u Cineplexx Ušću

Emotivna i dirljiva ljubavna priča, zasnovana na bestseleru američkog pisca Džona Grina, film „Krive su zvezde“ premijerno stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center 11. juna u 20h. Filmsko osvarenje koje nikog neće ostaviti ravnodušnim, publika širom zemlje biće u prilici da vidi od 12. juna!
Mladi američki reditelj Džoš Bun prikazuje u filmu „Krive su zvezde“ pravu ljubav dvoje mladih koji prihvataju jedno drugo u neverovatnim fizičkim i emotivnim iskušenjima. Glavne uloge igraju holivudske zvezde u usponu Šejlin Vudli i Ensel Elgort.
Hejzel (Šejlin Vudli) i Gasa (Ensel Elgort) spaja sličan opor smisao za humor, prezir prema konvecionalnom i ljubav koja ih odvodi na nezaboravno putovanje. Kako oboje boluju od teške bolesti, polaznici su grupe za podršku obolelima od raka. Njihov odnos je poseban i čudesan i zbog načina i mesta na kome su se upoznali.
Knjiga koja je rasplakala svet je izdata i na srpskom jeziku u izdanju izdavačke kuće Urban Reads.
Nagradni konkurs inspirisan filmom „Krive su zvezde“ traje do 10. juna, a detaljnije informacije o konkursu možete pronaći na adresi krivesuzvezde.mcf.rs

Povezana vest:  "ZNOJEM DO LOVE" OD 6. JUNA U BIOSKOPIMA!