KDDSZ2 2

U subotu premijera „Kako da dresirate svog zmaja 2“

Premijera filma „Kako da dresirate svog zmaja 2“ u 3D tehnici biće održana u subotu, 14. juna, u bioskopu „Cineplexx Ušće Shopping Center“ u okviru Porodičnog dana, najavljeno je iz MegaComFilma.
Drugo poglavlje animiranog filma vraća ljubitelje filma u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili.
Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove.
Nakon što u jednoj takvoj ekspediciji otkriju tajnu ledenu pećinu, kuću stotina novih zmajeva i njihovog misterioznog vođe, dvojica prijatelja naći će se u centru bitke kojoj je cilj da se zaštiti mir. Jedino ako udruže snage njih dvojica imaju snagu da promene budućnost zmajeva i ljudi.
Studio „Dreamworks“ je režiju sinhronizacije ovog ostvarenja na srpski jezik poverio glumcu Milanu Antoniću, a glas glavnom junaku Vikingu Štucku pozajmio je glumac Predrag Vasić.
Ostalim likovima glasove su dali: Danica Maksimović, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Marković, Marko Kon, Milena Živanović, Milan Milosavljević, Marija Mikić, Željko Maksimović, Predrag Damjanović, Marko Mrđenović i drugi.

Povezana vest:  Pripreme za filmski festival na Paliću