avioni 2MALI I VELIKI HRABRI VATROGASCI OVOG VIKENDA U TRŽNOM CENTRU DELTA CITY
 
U susret početku prikazivanja sinhronizovanog Diznijevog filma „AVIONI 2 – HRABRI VATROGASCI“, distributerska kuća Taramount film organizuje uzbudljivo druženje i korisnu zabavu za sve mališane.
U subotu, 19. jula od 17h, na platou ispred glavnog ulaza u šoping mol Delta City, održaće se pokazna vežba podmlatka Vatrogasnog saveza Beograd.
Pozivamo sve mališane da dođu i upoznaju drugare koji su učestvovali na 5. državnom takmičenju vatrogasnog podmlatka u Srbiji i vide izbliza pravo vatrogasno vozilo koji će biti postavljeno ispred glavnog ulaza u mol.
Ovom prilikom, talentovani mališani pokazaće nam vežbe „Napad za gašenje ručnom pumpom brentačom“ i „Štafetna trka sa prenošenjem vode“.
U holu šoping mola Delta City, na Naxi Oazi, biće organizovano kviz takmičenje koje se sastoji iz teorijskog i praktičnog dela. Prisutni mališani će moći da učestvuju i u radionicama na temu vatrogastva i zaštite od požara.
Ali, ni to nije sve, jer u 17.30h, na Naxi Oazu stižu i glumci koji su učestvovali u sinhronizaciji filma „AVIONI 2 – HRABRI VATROGASCI“ a koji će potpisivati filmske plakate.
Društvo će vam praviti Milan Antonić, Aleksandar Srećković Kubura, Nikola Bulatović, Branislav Zeremski, Zlata Numanagić, Dušica Novaković, Marko Marković i drugi.
Film „AVIONI 2 – HRABRI VATROGASCI“ od četvrtka, 17. jula stiže na redovne repertoare bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Ekran (Sombor), Art (Užice), Cineplexx Mne (Podgorica), kao i širom Srbije putem Mobilne 3D opreme.
Najmlađe posetioce bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center i Cineplexx Kragujevac Plaza ovog vikenda očekuje pregršt iznenađenja i zabave.
U subotu i nedelju, periodu od 13 do 17h mališani će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu koje je inspirisano avionima.
Posetioci bioskopa Cineplexx Delta City će u subotu, 19. jula moći da pogledaju film u terminu od 18h zajedno sa glumačkom ekipom a neposredno pre početka projekcije, u holu bioskopa, imaće priliku da nauče i vatrogasne trikove od pravih profesionalaca.
Uz svaku kupljenu kartu posetioci bioskopa dobijaju na poklon „Mali Politikin Zabavnik“ i časopis „Lili“.
Film se prikazuje u 2D i 3D tehnici.
Povezana vest:  Film Benta Hamera "Horten" od 1. jula u Koloseju