Melanie Laurent Mark Ruffalo

Mark Rufalo uskoro u ulozi slavnog inspektora Kolumba?

Filmovi nastaju na temelju raznoraznih ideja i povoda, ali dosad nijedan nije snimljen na osnovu razmene na Tviteru.  Uskoro bi, međutim, jedan takav presedan mogao i da se dogodi.  Naime, scenarista Gari Vita je nedavno na ovoj društvenoj mreži ukazao na sličnost između Pitera Falka i Marka Rufala, nagovestivši da bi protagonista „Hulka“ mogao da u novom filmu igra nezaboravnog inspektora Kolumba. 
Razgovor koji je počeo kao šala o dvojnicima, ubrzo je poprimio ozbiljniji ton kada mu se pridružio i sam Mark Rufalo kome se ova zamisao jako dopala.
Čak je predložio da se počne sa novom verzijom filma „Žena pod uticajem“ Džona Kasavetesa iz 1974. u kojoj su glavne uloge igrali Peter Falk i Džina Roulands. 
Možda bi trebalo da počnem sa ‘Ženom pod uticajem’ sa Naomi Vots, a da zatim pređem na Kolumba napisao je Rufalo, postavljajući foto montaže na kojima je prikazan kao čuveni detektiv u belom matilu. 
Ostaje da se vidi da li će projekat biti realizovan. Bilo kako bilo, studio Juniverzal već neko vreme ozbiljno razmišlja o novoj verziji čuvene detektivske TV serije. 

Povezana vest:  Održana panel diskusija „Skupljači perja- međaš srpskog (jugoslovenskog) filma.“