freddie prize juniorFredi Princ Džunior: Kifer Saterlend nije profesionalac

Glumci Fredi Princ Džunior i Kifer Saterlend imaju veoma različite uspomene o zajedničkom radu na seriji „24“, prenosi CNN.
Princovo iskustvo rada na Foksovoj seriji iz 2010. godine je bilo toliko loše da je čak želeo da promeni karijeru. „Bilo je strašno“, rekao je Princ i dodao da je mrzeo svaki trenutak snimanja i da je samo želeo sve da napusti.
-Kifer je bio najneprofesionalniji frajer na svetu – rekao je Princ o zvezdi serije „24“ i dodaje da bi mu sve to rekao i u lice, kao i da misli da bi svi koji su radili sa njim to isto kazali.
Međutim, Saterlendov zastupnik je rekao da poznati glumac nije znao da Princ ima toliko žalbi na njegov rad i da nije uopšte njegov fan.
-Kifer je radio sa Fredi Princom duže od pet godina i ovo je prvi put da čuje toliko žalbi – rekao je Kiferlendov zastupnik i dodao da je poznati glumac uživao radeći sa Princom i poželeo mu je sve najlepše.
Princ, međutim, nije napustio glumački posao, posle „24“ radio je u više serija, kao što su „Bones“, „Witches of East End“ i druge.

Povezana vest:  Novi film Brusa Vilisa

PHOTO: Frazer Harrison/Getty Images