Paz Vega snimila film u Beogradu

 

paz_vega_folmPaz Vega, holivudska glumica, rođena 2. januara 1973, u Beogradu je snimila novi film pod nazivom „Roadkill“ a premijera će biti naredne godine. U post produkciji joj se nalazi film „Burning Palms“.

Radnja filma, ukratko, mešavina je akcije i komedije. Na celuloidno platnu publika će videti priču o skupim prostitutkama i dva detektiva amatera koja ih čuvaju. Naizgled dobro uigran i siguran posao poslovne pratnje prekida serija ubistava prostitutki. Iza svirepog ubice nalazi se žena. Ona kreće u jurnjavu za detektivima koji otkrivaju da se iza ubistava navodno krije zavera vlade.

Povezana vest:  Film "Anakleto, tajni agent" od 10. decembra u bioskopima

Direktor je John Stockwell (glumio Cougara u Top Ganu iz 1986, Ride the Wake (2008)).

Film je sniman na više lokacija u Srbiji i Crnoj Gori a jedna od najvažnijih lokacija bio je Beli dvor ali i u novom studiu PFI u Šimanovcima.

Pored glumaca iz inostranstva – Paz Vega, Christopher McDonald u filmu se pojavljuju i glumci iy Srbije Branko Đurić, Gordan Kičić, Ana Sakić, Slobodan Ninković, Jelena Gavrilović (Princ od papira2008 i Srpski film, post produkcija), Slobodan Pavlekić (Krojačeva tajna (2006)).