Iscezla 1Bogata filmska ponuda „Megakoma“ u oktobru

Listu filmova koje je za idući mesec najavio domaći distributer „Megakom“ predvodi očekivani jesenji hit „Iščezla“, drama i triler u režiji Dejvida Finčera prema istoimenom romanu Džilijen Flin.
Ben Aflek i Rozamund Pajk igraju bračni par, a priča počinje kada žena iznenada nestane, za šta je glavni osumnjičeni muž. Premijera u Beogradu biće 2. oktobra.
Za 9. oktobar najavljena je francuska komedija „Šta smo Bogu zgrešili?“ reditelja i scenariste Filipa de Šoverona.
Prema sinopsisu, ugledna porodica iz više klase, sa četiri prelepe ćerke, nije baš zadovoljna „multukulturalnim“ venčanjima prve tri devojke i očekuje tradicionalnu svadbu bar od četvrte, ali ona bira mladića poreklom iz Afrike.
Uloge igraju Kristijan Klavije, Šantal Lobi, Ari Abitan…
Sledi 16. oktobra američka drama „Ljubav je čudna stvar“ o postarijem gej paru. Glavne uloge igraju Džon Litgou i Alfred Molina, uz Marizu Tomei. Reditelj i scenarista je Ira Saks, a koscenarista Mauricio Zaharias.
U bioskope 23. oktobra stižu američka komedija i akcija „Hajde da budemo panduri“ Luka Grinfilda, u kojoj igraju Nina Dobrev, Endi Garsija, Angela Kerec, kao i avantura i komedija danske produkcije za mlade „Dečko mrav“, o dečaku sa super moćima, u režiji Aska Hašelbalha.
Francusko-španska akcija i triler „Pogrešan prozor“, o poznatoj glumici i obožavaocu koji je progoni, prateći je preko njenog kompjutera, počeće da se prikazuje 30. oktobra. Reditelj i scenarista je Naćo Vigalondo, a uloge igraju Saša Grej, Elijah Vud, Nil Maskel.
„Megakom“ će i ove jeseni organizovati Dečiji filmski festival Kids fest, od 13. do 19. oktobra. Deseto izdanje ove manifestacije biće održano u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i još 30 gradova u Srbiji, sa ostvarenjima iz Francuske, Danske, Švedske, Norveške i SAD-a.

Povezana vest:  Svonk donirala honorar u humanitarne svrhe