kako gore tako dole

Psihološki triler „KAKO GORE/TAKO DOLE“ od 11. septembra u bioskopima

Bioskopski repertoari biće bogatiji za još jedan naslov u distribuciji Taramount filma. od četvrtka, 11. Septembra.
Ovog puta, donosimo vam psihološki triler „KAKO GORE/ TAKO DOLE“ (AS ABOVE/ SO BELOW), koji će u vama probuditi najdublje strahove
Skarlet Marlou (PERDITA VIKS iz „Nevidljive žene“), buntovni avanturista i genijalni arheolog, posvetila je ceo život potrazi za najvećim skrivenim blagom: Flamelovim kamenom mudrosti. Prema legendi, ovaj neuhvatljivi artefakt može da pretvori metal u čisto zlato i da nam omogući večni život – nezamislivu moć.
Opterećena samoubistvom svog oca i glasinama o njegovom ludilu, Skarlet je postala potpuno opsednuta: neće biti mirna dok ne završi njegov rad i povrati njegovu zaostavštinu.
Niz komplikovanih zagonetki vodi je do otkrića da najmoćniji kamen leži ispod ulica Pariza, skriven u najvećoj svetskoj grobnici: katakombama.
U pomoć će pozvati svoju staru ljubav i partnera u zločinu, Džordža (BEN FELDMAN iz serije „Ljudi sa Menhetna“) – genijalnog arheologa koji za svoju dušu obnavlja istorijske spomenike i vraća im staru slavu, kao i amaterskog filmadžiju Bendžija (EDVIN HODŽ iz serijala „Pročišćenje“) – klaustrofobičnog kamermana koji nije svestan do kojih dubina će ga ovo putovanje odvesti.
Svesni opasnosti koje ih čekaju dole, trio će regrutovati i tim eksperata za katakombe da im pokaže put.
Iako svaki od njih krije svoju tajnu, u katakombama niko ne može da pobegne od svoje prošlosti..
Avanturistički tim ne može ni da pretpostavi da će ih dole sačekati njihovi sopstveni demoni, a kako budu prolazili kroz strašni lavirint neverovatnih užasa, spustiće se sve dublje i dublje u svoj lični pakao.
Pogledajte trejler filma OVDE!

Povezana vest:  Nik Nolti u krimi drami ''Gangstersko odeljenje''