Lavirint - aktivacija Usce 0-01-38-23

Trčanjem do bioskopske karte za film „Lavirint – Nemoguće bekstvo“

Posetioci tržnog centra Ušće Shopping Center bili su u prilici da trčanjem osvoje karte za premijeru filma „Lavirint – Nemoguće bekstvo“. Zadatak je bio jasan – Budite spremni da trčite! Prateći uputstva na ekranu na osnovu kojih su dobijali inpute kako da izađu iz lavirinta, posetioci su stavili na test svoju snalažljivost i upornost jer je nagrada bila više nego primamljiva – dve ulaznice za premijeru filma ,,Lavirint nemoguće bekstvo“. Premijera ovog dugo očekivanog ostvarenja održaće se večeras u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center u 20h.
Misteriozna avantura „Lavirint – Nemoguće bekstvo“ je priča o mladim ljudima koji pokušavaju da pobegnu sa Ledine okružene divovskim Lavirintom prepunim tajni. Nakon večerašnje premijere film će biće na redovnom bioskopskom repertoaru širom Srbije. Prvi deo trilogije o postapokaliptičnom svetu snimljen je po svetskom bestseleru Džejmsa Dašnera, dok se knjiga može naći u knjižarama u izdanju kuće UrbanReads-a.
Pogledajte video i takmičare koji su učestvovali u ovoj zanimljivoj trci OVDE!
Priča filma je smeštena u mračnu, postapokaliptičnu budućnost. Mladi junak, Tomas (Dilan O’Brajen), iznenada se nađe u nepoznatom okruženju, u grupi mladih ljudi, bez ikakvih sećanja na svoj život, osim imena. Stanovnici Ledine ga upoznaju sa pravilima života i tajnama velikog Lavirinta koji onemogućava bekstvo. Tomas se ubrzo pridružuje „Trkačima“ kojima je cilj da pronađu izlaz iz Lavirinta i strašnog života na koji su prisiljeni. Dolazak prve devojke na Ledinu, izaziva pometnju cele grupe, posebno zbog poruke koju je donela da „Više ništa neće biti isto“.
Glavne uloge u avanturi reditelja Vesa Bola igraju Dilan O’Brajen, Kaja Skodelario i Tomas Brodi-Sangster.

Povezana vest:  Film "Pritajeno zlo: Život posle smrti 3D" od sutra na redovnom bioskopskom