AnabelOvog oktobra zlo će se osloboditi!

Sećate li se jezive lutke iz prošlogodišnjeg horor hita „Prizivanje Zla“ (The Conjuring) ? Reč je o „Anabel“ naizgled nevinoj dečijoj igrački ali koja sa sobom nosi mračnu tajnu. Ove godine „Anabel“ je glavni akter u novom hororu Dzona Leonetija koji je režirao i „Prizivanje Zla“
Džoni Gordon , pronalazi, na prvi pogled, savršenu lutku kao poklon za svoju trudnu ženu Miju. Anabel je prelepa starinska lutka u beloj svečanoj haljini, ali Mijina sreća i opčinjenost poklonom ne traju dugo. Jedne tamne i fatalne noći u njihovu kuću provaljuju pripadnici drevnog kulta koji se na krvav način obračunaju sa zaljubljenim parom. Ali krv i nasilje nije sve što su ovi zli ljudi doneli…Probudili su zlog demona koji je sada ušao u naizgled nevinu Anabel.
Film je baziran na , navodno, istinitim događajima koje su istraživali Ed i Lorajn Voren, tim istraživača paranormalnog koji su pratili i dešavanja ekranizovana u filmu „Prizivanje Zla“.Dogadjaji iz ovog filma su godinama opsedali svetske medije kao jos jedan od niza fenomena vezanih za paranormalne pojave. Producentima je priča o Anabel poslužila kao podloga za spin – off „Prizivanja Zla“ i sigurno da će opravdati očekivanja postavljena malo pre pomenutim filmom.
U filmu glavne uloge tumače Anabel Volis i Erik Lodin.
Film u bioskope stiže drugog oktobra, a trejler pogledajte OVDE!

Povezana vest:  Premijere filma “Ledeno doba 4: pomeranje kontinenata“