Golden Boy sharon stoneItalijanski reditelj Pupi Avati: Šeron Stoun je nemoguća!
 
Italijanski reditelj Pupi Avati je želeo da glumica Šeron Stoun igra u njegovom novom filmu „Zlatni dečak“ (Golden Boy), ali ono što nije znao je koliko će biti teško da s njom sarađuje.
On je izjavio Holivud riporteru da je bio presrećan kada je saznao da je glumica pristala da igra u njegovom niskobudžetnom projektu, ali da se njegovo raspoloženje promenilo kada su mu njeni predstavnici podneli listu njenih zahteva.
-Pregovori s njom bili su na granici apsurda, izneti su sramotni zahtevi, kao da je Italija neka zemlja trećeg sveta. Usput, samo da znate, u Italiji imamo struju – naveo je Avati.
Italijanski reditelj tvrdi da se Šeronino mušićavo ponašanje ispoljilo i na snimanju. Tako je jednom prilikom bez najave napustila set čim je videla grupu fotografa i televizijsku ekipu koji su došli da snime jednu scenu.
-Moj brat Antonio je kasnije primio poziv od njenog menadžera iz Los Anđelesa koji mu je rekao da se Šeron zaključala u svojim kolima, te da neće izaći i snimiti scenu dok se fotografi i televizija ne udalje sa seta – ispričao je on.
-Koliko lud treba da budeš da zovež nekog u Americi da reši problem koji je i sama mogla da reši. Bilo je dovoljno da mi kaže – zaključio je Avati.
-Ništa od navedenog nije istina – bila je reakcija Šeroninog predstavnika za štampu na Avatijeve izjave.
-Gospođa Stoun je izuzetan profesionalac – istakao je on, prenosi Hafington post.
 
PHOTO: Elisabetta A. Villa/FilmMagic
Povezana vest:  Dugo očekivani naučno-fantastični blokbaster “Invazija” od sutra u bioskopima