Puna sala bioskopa CineplexxRekordna poseta bioskopa Cineplexx Ušće SC, tražila se karta više za projekcije filma „Mali Budo“
 
Najmoderniji bioskop u regionu – Cineplexx UŠĆE Shopping Center je večeras posetilo više od 4.300 ljudi i time zabeležio rekord u broju posetilaca za jedan dan.
U prepunim salama bioskopa Cineplexx gledaoci su uživali u najaktuelnijem filmskom programu i više od 50 projekcija. Rekordnoj poseti je najviše doprineo film reditelja Danila Bećkovića „Mali Budo“, koji je premijerno prikazan pre tri dana u ovom bioskopu. Ujedno je bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center danas posetio i Kristijan Lanhamer, vlasnik ove kompanije, koji je duhovito izjavio da bi češće morao da dolazi u Beograd.
Film „Mali Budo“ sa Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, nam donosi priču o sinu podgoričkog hirurga, koji stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog osamnaestogodišnjaka sa našom prestonicom. Ostale uloge tumače Sergej Trifunović, Petar Božović, Tihomir Stanić i Hristina Popović.
Povezana vest:  Nagrade Sirsi Ronan i Gabori Sidibe u Santa Barbari