lazni policajciLažni policajci u pravoj nevolji!
 
Najzanimljivija epizoda u životima nerazdvojnih prijatelja Rajana i Džastina, počinje onog trenutka kada pogrešno protumače poziv na zabavu u komšiluku i odu kostimirani u policajce! Akciona komedija pod nazivom „Hajde da budemo panduri“ (Let’s Be Cops) Luka Grinfilda premijerno biće prikazana 22. oktobra u bioskopu Cineplexx Delta City u 20h, dok će se na redovnom repertoaru domaćih bioskopa naći dan kasnije!
U fokusu filma „Hajde da budemo panduri“ su nerazdvojni prijatelji Rajan (Džejk Džonsons) i Džastin (Dejmon Vajans Mlađi), čiji se život neočekivano menja nakon što odluče da se preruše u predstavnike reda i zakona na zabavi u komšiluku. Kada im policijske uniforme donesu (lokalnu) slavu i poštovanje, poželeće da se žurka nikada ne završi!
Nastavljaju da vode živote kostimirani u policajce, krstareći gradom tražeći urnebesnu zabavu. S obzirom da nisu najpametniji momci, protagonisti rešavaju da nastave sa prevarom i da upadaju u nezamislive situacije, koje će publiku u domaćim bioskopima sigurno da nasmeju do suza!
Iako sve deluje zabavno i bezazleno, situacija eskalira kada im se putevi ukrste sa pravim kriminalcima i korumpiranim policajcima. Uviđaju da policijski život nije nimalo lak i primorani su da svoje lažne policijske značke ostave po strani.
U glavnim ulogama u filmu „Hajde da budemo panduri“ su momci koji su svetsku slavu stekli preko televizijskih serija, i to Džejk Džonsons u seriji „New Girl“ i Dejmon Vajans Mlađi u seriji „Happy Endings“. U akcionoj komediji igraju i zvezda serije „Vampirski dnevnici“ Nina Dobrev, Rob Rigl i izuzetni Endi Garsija.
Povezana vest:  Radoslavu Zelenoviću uručena nagrada “Nebojša Popović”