decko mrav„Dečko mrav“ kreće u pohod na bioskope!

Dansko ostvarenje „Dečko mrav“, koje je sihronizovano na srpski jezik, skrenulo je pažnju posetilaca na nedavno održanom 10. Dečijem filmskom festivalu Kids festu. Svi mališani koji su propustili da gledaju nesvakidašneg heroja na velikom platnu u okviru Kids festa, imaće novu priliku da uživaju u supermoćima simpatičnog dečaka Pelea u domaćim bioskopima od 23. oktobra!
Nakon što ga je ujeo mrav, dvanestogodišnji dečak Pele dobija super moći. Uz pomoć zaljubljenika u stripove Vihema, Pele stvara tajni identitet – postaje superheroj Dečko mrav. Kada strašni zlikovac pod imenom Muva napadne malu zajednicu u kojoj Pele živi, Dečko mrav mora da odgovori na pretnju i zaštiti svoje prijatelje.
Svima su nam poznati superheroji poput Betmena, Supermena i Spajdermena, ali ono što ćemo naučiti iz danskog filma „Dečko mrav“ je da hrabrost ne zavisi od toga da li si mali ili veliki, jer heroji mogu biti i deca i odrasli.
Pored avanture sa primesama komedije „Dečko mrav“, na repertoaru domaćih bioskopa naći će se uskoro najgledaniji filmovi sa 10. Kids festa festivala: „Bela i Sebastijan“ (6. novembar), „Rajsko putovanje“ (20. novembar) i „Bila jednom jedna šuma“ (18. decembar)!

Povezana vest:  Urnebesna komedija “Sedam dana slobode” (Hall Pass) od sutra u bioskopima!