Rolling StonesRoling Stonsi ne dolaze u Kan

 

Britanski rok veterani „Roling Stonsi“ (Rolling Stones), čije je prisustvo najavljeno na filmskom festivalu u Kanu gde će biti prikazan dokumentarac o njima „Stones in Exile“, ipak neće doći na smotru, saznaje Frans pres.

Dokumentarac o snimanju njihovog mitskog albuma „Exile on Main Street“ iz 1972. biće prikazan u selekciji Petnaest dana reditelja, a pres služba tog dela smotre navela je da je „skoro savim sigurno da grupa neće doći, već samo Mik Džeger (Mick Jagger)“.

Povezana vest:  Premijera ruskog filma "Sa dna do vrha" u Kombank dvorani 01.oktobra

-Njihov dolazak je bio najavljen, ali stvari su se od tada pogoršale – rekao je Žan-Šarl Kani.

Ranije je bilo navedeno da će u Kan doći svi članovi benda, Mik Džeger, Kit Ričards, Čarli Vots  i Ron Vud.

Razlozi nedolaska svih muzičara nisu poznati, a organizatori navode da su prilično iznenađeni pogotovo što su „Roling Stonsi“ pre neki dan prisustvovali u Njujorku projekciji dokumentarca „Stones in Exile“ u Muzeju moderne umetnosti.

Povezana vest:  Majkl Daglas: tumor nestao

Remasterizovana verzija albuma „Exile on Main Street“ u SAD će biti puštena u prodaju 18. maja, kao CD sa 10 do sada neobjavljenih pesama.

DVD sa dokumentarnim filmom, u trajanju od 90 minuta koji sadrži i intervjue sa članovima „Roling Stonsa“, biće pušten u prodaju u junu, ali će već u petak biti prikazan na američkoj televiziji En-Bi-Si (NBC).

Povezana vest:  Svečana premijera filma “Crni labud“ u Narodnom pozorištu 9. marta