angelina jolie

Anđelina Džoli o svom novom filmu

Novi film Anđeline Džoli „Unbroken“, o životu američkog sportiste koji je tokom Drugog svetskog rata bio zatvorenik, pomogao joj je da bude bolji roditelj, rekla je danas oskarovka.
Stotine obožavaoca okupilo se ispred bioskopa u Sidneju kako bi pozdravili Džolijevu koja je došla na svetsku premijeru drugog filma koji je režirala.
Zasnovan na bestseleru Lore Hilenbrand, film je priča o olimpijskom sprinteru Luisu Zamperiniju koji je 47 dana proveo u čamcu za spasavanje pošto je njegov avion oboren iznad Pacifika i još dve godine kao japanski ratni zarobljenik.
-Mislim da mi je kao ljudskom biću, kao majci, kao nekom ko radi po svetu, bilo očajnički potrebno da znam čoveka poput Luisa Zamperinija, da znam da nada postoji – rekla je Džoli a prenosi Rojters.
Džoli je uspela da Zamperiniju pokaže grubu verziju filma, snimljenog u Australiji, pre njegove smrti u julu kada je imao 97 godina.
-Snaga snažnog srca i neumoljiva volja su izuzetno vredni, a to je vredno pominjanja – rekla je ona.
-Moramo da se setimo toga i da se držimo toga jer je volja ta koja nas vodi i koja je uvek vodila ljude kroz mračna vremena – zaključila je Džoli.
Glumici i režiserki su se na crvenom tepihu pridružili njen suprug, glumac Bred Pit i Džek O’Konel koji igra Zamperinija. Majka šestoro dece rekla je magazinu Vaniti Fer da je zaintere

Povezana vest:  PRVI TREJLER ZA FILM „OSMI PUTNIK: KOVENANT“ JE STIGAO!