Hector and the Search for Happiness

Telegraf: Pet najgorih filmova 2014.

Kraj godine uvek je rezervisan za svođenje računa i pravljenje lista najboljih, ali je ovoga puta, britanski Telegraf odlučio se da napravi listu pet najgorih filmova 2014.
Prvi na listi je „Hector and the Search for Happines“ sa Sajmonom Pegom i Rozamund Pajk u glavnim ulogama. Film, rađen prema knjizi za samopomoć, bi trebalo da bude komedija ali niti je smešan, niti je duhovit, niti inteligentan.
Na listi kritičara Robija Kolina potom se našao film „A New Tork Winter’s Tale“ sa Kolinom Farelom u glavnoj ulozi. FIlm bi, da je komedija, možda i mogao da prođe ali je, navodi Kolin, zbog potrebe da bude „ozbiljan“ samo pokazatelj kako magični realizam može očajno da izgleda sa sve letećim konjem nazvanim Konj.
Očekivano, na listi se našao film „Grejs“ u kome Nikol Kidman glumi princezu Grejs, a ceo film izgleda kao Linčova reklama za Ferero Roše, navodi kritičar lista.
Listu zaokružuju „Mrs. Brown’s Boys D’ Movie“ koji je učinio da originalni BBCjev sitkom izgleda kao „Frejzer“ i „Men, Women & Children“ o modernim mukama guglovanja i tvitovanja i šerovanja.

Povezana vest:  Završeno snimanje serije "Vojna akademija"