Pedeset nijansi - Siva
PREMIJERA FILMA „PEDESET NIJANSI-SIVA“ U BIOSKOPIMA CINEPLEXX
Sastanak sa gospodinom Grejem zakazan za 11. februar 2015. godine
 
Premijera dugo iščekivanog filma „Pedeset nijansi – Siva“ zakazana je za 11. februar u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza. Sastanak sa gospodinom Grejem u bioskopu Cineplexx u Kragujevac Plazi zakazan je za 20 časova, dok je u Beogradu sat vremena kasnije.
Film „Pedeset nijansi – Siva“ je snimljen po bestseler knjigama koje su postale svetski fenomen. Od samog izdavanja, ova trilogija je prevedena na 51 jezik i prodata u preko 100 miliona primeraka, čime je postala serijal koji je najbrže prodat u najviše primeraka. Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, poverene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson.
Režiju ove ljubavne drame zasnovane na bestseleru E.L. Džejms, potpisuje Sem Tejlor Džonson, a pored glavnih likova tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, kao i mnogi drugi.
Karte za premijeru filma „Pedeset nijansi – Siva“ su u prodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, a više informacija možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs .
Povezana vest:  Kristen i Robert odvojeno na premijeru 'Praskozorja'