grad herojaDIZNIJEVI HEROJI PREMIJERNO U BIOSKOPU CINEPLEXX DELTA CITY

Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo da će se premijera novog Diznijevog animiranog filma „GRAD HEROJA“ (BIG HERO 6) održati u nedelju, 21. decembra u bioskopu Cineplexx Delta City, u terminu od 18h.
Karte za premijeru ove tople porodične avanture ispunjene emocijama i humorom koji se očekuju od studija Volt Dizni puštene su u prodaju, i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx ili putem sajta www.cineplexx.rs.
Ako ste voleli filmove „Zaleđeno kraljevstvo“ i „Razbijač Ralf“, „Grad Heroja“ ćete obožavati!
Ogroman robot na naduvavanje po imenu Bejmaks i inteligentni dečak Hiro Hamada garantuju vam lepu zabavu, tako da vam savetujemo da rezervišete svoja mesta na vreme.
Iz Volt Dizni studija za animaciju stiže nam akciona komedija o specijalnoj vezi između Bejmaksa (glas Vladislava Mihailovića), ogromnog robota na naduvavanje i čuda od deteta, Hira Hamade (glas Vasilija Prvulovića). Kad užasan događaj pogodi grad San Fransokio i smesti Hira usred opasnosti, on će potražiti pomoć od Bejmaksa i njegovih bliskih prijatelja: zavisnice od adrenalina Go Go (glas Dušice Novaković), čistunca Vasabija (glas Pavla Jerinića), genija za hemiju, Hani Lemon (glas Jelene Gavrlilović) i fana stripova Freda (glas Nikole Rakočevića). Odlučan u tome da razotkrije misteriju, Hiro će preobratiti svoje prijatelje u ekipu haj-tek heroja.
Inspirisan Marvelovim istoimenim stripom i ispunjen emocijama i humorom koji se očekuje od Volt Dizni studija, animirani film „Grad heroja“ stiže na redovne repertoare naših bioskopa 25. decembra 2014.godine.
Film je sinhronizovan i dostupan u 3D i 2D tehnici.
A za malo starije heroje, obezbedili smo i titlovanu verziju filma, koja će se prikazivati u odabranim bioskopima.
Pogledajte trejler filma OVDE!

Povezana vest:  Premijera filma "Misija: Spasiti Božić 3D"