oliver_stouneOliver Stoun planira treći nastavak Volstrita

 

Tek što je predstavio svoj najnoviji film „Volstrit 2: Novac nikada ne spava“ na Kanskom festivalu, Oliver Stoun već najavljuje treći nastavak čuvene priče o berzanskim mešetarima.

Mada su kritike za drugi nastavak, koji je u Kanu prikazan van zvanične konkurencije, bile prilično mlake, to izgleda nije uticalo na odluku poznatog američkog reditelja da i dalje razrađuje tu temu.

Povezana vest:  „Titef 3D“ u bioskopima od 29. marta

Tokom intervjua koji je dao na festivalu, Stoun je jasno dao do znanja da namerava sa snimi Volstrit 3 koji bi govorio o posledicama finansijskog kolapsa globalnih razmera od 2008.

Scenario za drugi deo je i tako bio napisan kako bi eventualno mogao da bude nastavljen, objasnio je Stoun, dodajući da bi i u trećem izdanju glavni likovi bili Gordon Geko i Breton Džejms.

Povezana vest:  Glumica Milena Radulović otvara 10. Bašta Fest

Govoreći o Volstrit 2, Stoun je u Kanu otkrio da su sve američke banke s kojima je stupio u kontakt odbile da sarađuju s njim tokom snimanja tog filma.

-Velike banke su bile jako arogantne i nisu htele da nam ustupe svoj prostor – kazao je reditelj, navodeći da je pomoć dobio od Kanadske kraljevske banke (RBC).

Povezana vest:  Uhapšen Čarli Šin