50 Shades kiss za web premijeraDodatne projekcije zbog rasprodate premijere „50 nijansi“

Zbog ogromnog interesovanja i rasprodatih premijernih projekcija za film „50 nijansi – siva“ uvedeni su i dodatni termini za 11. februar, kada ovaj naslov stiže u Srbiju, najavio je danas domaći distributer „Taramaunt“.
Sava centru pored gotovo rasprodate večernje projekcije (u 20.30 sati), uvedena je dodatna projekcija od 17.30 sati. Karte se mogu kupiti na blagajni SC-a i preko Eventim mreže, a moguća je i onlajn rezervacija.
U bioskopu „Sinepleks“ na Ušću pored projekcije u 21 sat uvedena je i projekcija u 20.30, a u istom multipleksu u Delta sitiju ovaj film će se takođe prikazivati u dve sale – u 20.30 i u 21 sat.
I „Sinepleksi“ u Kragujevcu i Podgorici imaju zakazane premijere u 20 sati.
Ljubavna i erotska priča o Anastaziji Stil i Kristijanu Greju na redovnim repertoarima biće od 12. februara.
Reditelj je Sem Tejlor Džonson, a glavne uloge igraju Džejmi Dornan i Dakota Džonson.
Tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Marša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ejl kao Karla, Anastazijina majka, Dilan Nil kao Bob, Karlin muž…
Scenario zasnovan na knjizi E. L. Džjems napisala je Keli Marsel.
Od izdavanja trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodata je u preko 100 miliona primeraka. U Srbiji je ovu trilogiju objavila beogradska Laguna.

Povezana vest:  Ljubitelji Harija Potera napuštaju svoje sove