hakerUZBUDLJIVI TRILER „HAKER“ OD 22. JANUARA U BIOSKOPIMA
 
Napeti trilet „HAKER“ (BLACKHAT), sa zgodnim Krisom Hemsvortom u glavnoj ulozi, od 22. januara stiže na redovne repertoare bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Roda, Takvud, Dvorana Doma Sindikata, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin Grad (Niš), Art (Užice), Kvart (Kraljevo), Art (Subotica), Ekran (Sombor), Kulturni Centar (Jagodina) i Cineplexx Mne Delta City (Podgorica).
„HAKER“ stiže iz Legendary Pictures produkcije, režiju potpisuje Majkl Man, pa je pravo vreme da posetite vaš omiljeni bioskop i uživate u ovom akcionom trileru.
Majkl Man je izgradio decenijama dugu karijeru sa upečatljivim pričama o jedinstvenim likovima koji probijaju granice svetova koji prolaze kroz promenu. Od „Lopova“, „Poslednjeg Mohikanca“, „Vreline“, Izdajnika“, „Kolaterala“ do „Poroka Majamija“ i „Narodnog neprijatelja“, on je ostao jedan od najboljih pripovedača, a njegov nivo stvaralaštva uticao je na mnoge druge režisere i publiku.
U 2012, Man se vratio velikom platnu i sa kompanijom Legendary Pictures snimio film „Haker“, uzbudljiv triler – priču o jednom čoveku, hakeru, koji pokušava da pobegne od svoje prošlosti i da preuzme kontrolu nad budućnosti unutar novog sveta u kome su sve stvari kompjuterski povezane.
Film „Haker“ prati osuđenog hakera, Nikolasa Hataveja (Kris Hemsvort), koji je uslovno pušten iz saveznog zatvora, i njegove američke i kineske partnere dok pokušavaju da identifikuju i uhvate opasnu sajber-kriminalnu mrežu svetskog nivoa od Čikaga i Los Anđelesa preko Hong Konga, Peraka, Malezije do Džakarte. Ali kako se Hatavej bude približavao svojoj meti, ona će postati svesna Hataveja i tad će ulozi postati mnogo ličniji.
Pogledajte trejler flma OVDE!
Povezana vest:  Film Darka Bajića „Ime naroda” na svečanom otvaranju Leskovačkog internacionalnog festivala filmske režije - LIFFE