shrek4_posterSrpska premijera četvrtog Šreka 23. maja

 

Animirani film „Šrek srećan zauvek“ imaće srpsku premijeru 23. maja u beogradskom Sava centru, a na bioskopski repertoar stiže 27. maja, u dve verzije: sa titlovima i sa srpskom sinhronizacijom.

Kako je danas saopštila distributerska kuća „Taramaunt“, verzija sa sinhronizovanim glasovima „takođe će biti prikazana i u 3D tehnici“ u beogradskim bioskopima Roda, Takvud, Kolosej i Dom Sindikata, dok će titlovana verzija moći da se pogleda samo u Koloseju.

Povezana vest:  "Montevideo" videlo 400.000 ljudi

„Šrek srećan zauvek“ je poslednji u četvorodelnom filmskom serijalu o bauku Šreku, koji je holivudskoj kompaniji „Drimvorks“ (Dreamworks) doneo ogromnu zaradu, pri čemu je prvi „Šrek“ 2001. godine osvojio novouvedenog „oskara“ za najbolji animirani film.

U najnovijoj priči, za koju se tvrdi da je poslednja, Šrek više ne plaši seljane već je postao lokalna slavna ličnost, koja u žalu za prošlim danima sklapa pakt sa slatkorečivim Rampelstiltskinom.

Povezana vest:  Dajana Lejn i Alek Boldvin u romantičnoj komediji ,,Pariz može da sačeka”

Rezultat ovog naivnog postupka biće da će se nostalgični Šrek iznenada naći u poremećenoj, drugačijoj verziji Dalekog kraljevstva, gde bauke love, Rapmpelstiltskin je kralj, a Šrek i njegova ljubav Fiona se – nikada nisu upoznali.

Na Šreku je sada da poništi ono što je učinio kako bi spasio prijatelje, vratio svoj svet i povratio svoju pravu ljubav.

Povezana vest:  Biković i Banderas u bioskopima od 15. marta (FOTO)

Glas Šreku u sinhronizovanoj verziji pozajmio je Dragan Vujić Vujke. Rampelstiltskinu Goran Jevtić a Fioni Anica Dobra.