DECKO IZ KOMSILUKATRILER „DEČKO IZ KOMŠILUKA“ U BIOSKOPIMA OD 29. JANUARA

S velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da od četvrtka, 29. januara, na velika platna naših bioskopa stiže psihološki triler „DEČKO IZ KOMŠILUKA“ (THE BOY NEXT DOOR) sa atraktivnom Dženifer Lopez i zgodnim Rajanom Guzmanom u glavnim ulogama.
Dženifer Lopez glumi Kler Piterson, profesorku književnosti u srednjoj školi koja se s mukom vraća u svet zabavljanja posle rastave od svog muža koji je prevario, Gereta (Džon Korbet) s kojim je provela 18 godina u braku. Dok se njen sin tinejdžer, Kevin (Ian Nelson) bori sa maltretiranjem koje trpi u školi, delovaće kao da su se Klerine molbe uslišile kad se zgodni i harizmatični 19-godišnji Noa (Rajan Guzman) sprijatelji s Kevinom. On se useljava u kuću pored da se stara o bolesnom stricu, nakon tragične pogibije njegovih roditelja. Iako će se sprijateljiti s Kevinom, biće više nego jasno da će mu se Kler dopasti na prvi pogled.
Nema toga što je neodoljivije, nesmotrenije i opsesivnije od jake želje. Kod nekih ljudi ta želja postaje opsesija. Svetska superzvezda Dženifer Lopez („Sobarica i senator“, „Za sve je kriva svekrva“) predvodi ekipu glumaca u ovom psihološkom trileru koji režira veteran Rob Koen („Mumija – Grobnica Zmaja imperatora“, „Paklene ulice“) i koji se bavi temom zabranjene privlačnosti koja će otići predaleko.
Pogledajte trejler filma OVDE!

Povezana vest:  Pet nagrada BAFTA za La La Land