7. PATULJAK„7. PATULJAK“ OD 29. JANUARA U NAŠIM BIOSKOPIMA

Od četvrtka, 29. januara na velika platna naših bioskopa stiže nova sinhronizovana animirana avantura „7. PATULJAK“.
Ovaj film prikazivaće se u 3D tehnici u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Takvud, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, Kupina Film (Niš), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Kulturni centar (Jagodina), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i širom Srbije putem mobilne 3D opreme.
Legendarni patuljci Bobo, Kolačić, Sunčani, Brzi, Čako, Ralfi i Oblačni dobili su svoju filmsku avanturu! Kompjuterski animirani i u 3D-u, oni će krenuti na misiju spašavanja princeze Ružice koja je zarobljena u zamku Fantabularase pod uticajem smrtonosne kletve. Međutim, zbog različitih karaktera, oni se neće baš složiti oko toga kako je najbolje to uraditi.
Kad Bobo, najmlađi od sedam patuljaka, slučajno ubode princezu Ružicu (iliti Uspavanu lepoticu) i uspava celo kraljevstvo na čitav vek, Bobo i ostalih šest patuljaka moraće da otputuju u budućnost kako bi oživeli Ružicu… i saznali da čak i najmanji patuljak može da bude kralj.
Pogledajte trejler filma OVDE!

Povezana vest:  Halli Berry će bivšem partneru plaćati izdržavanje ćerke