johnny depp amber heardVenčali se Džoni Dep i Amber Herd

Holivudski glumac Džoni Dep i njegova verenica, glumica Amber Herd venčali su se u utorak u Los Anđelesu, preneli su američki tabloidi Pilp i Ju Es Vikli.
Venčanje je održano u Depovoj kući u Vest Holivudu.
Mediji su ranije najavili da su na večanje pozvana Depova deca iz njegove veze s francuskom glumicom i pevačicom Vanesom Paradi – Lili-Rouz (15) i Džek (12).
Džoni Dep (51) i Amber Herd (28) vereni su godinu dana. Dep je u junu 2012. objavio da se razilazi od Vanese Paradi sa kojom je bio 14 godina u nevenčanom braku.
Mediji su tada već spekulisali da postoji ljubavna veza između Depa i Amber Herd s kojom se upoznao na snimanju filma „Dnevnici ruma“ iz 2011. godine.
Dep, dobitnik tri Oskara, poznat je po ulogama neobičnih I ekscentričnih likova kakvi su junak filma „Svini Tod: Pakleni berberin iz ulice Flit“, Džek Sparou u serijalu „Pirati sa Kariba“ I Vili Vonka u filmu „Čarli i fabrika čokolade“.
Amber Herd koja je glumila u filmu „Zombiland“, 2010. je u govoru na svečanosti jedne američke organizacije homoseksualaca i lezbejki (GLAAD) objavila da je biseksualna: „Volim koga volim, a najvažnije mi je kakva je to ličnost“.

Povezana vest:  Uleti u platno i oseti svežinu sedme umetnosti – Novi Sad film festival od 21. septembra

PHOTO: YOSHIKAZU TSUNO/AFP