Porodicni dan Asteriks Naselje bogovaPorodični dan u bioskopu Cineplexx uz Asteriksa i Obeliksa
 
Porodični dan u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Delta City održaće se u nedelju, 08. februara u periodu od 12 do 17 časova. Svi posetioci bioskopa će imati priliku da se zabave uz tematske aktivnosti i da uživaju u projekciji filma „Asteriks: Naselje bogova“ na velikom platnu.
Jedna od najpopularnijih epizoda strip klasika Asteriks i Obeliks po prvi put će se naći na velikom platnu. Nakon što su uspeli da pokore celu Galiju, Rimljani muku muče sa malim selom u kome žive nadaleko poznati junaci velike snage, Asteriks i Obeliks. Nezadovoljan tom situacijom, Julije Cezar odlučuje da oko njega sagradi luksuzni rimski grad ne bi li galski varvari poklekli pred blagodetima koje on nudi. Asteriks i Obeliks će morati dobro da se namuče kako bi njihov narod odoleo iskušenjima. Svi posetioci bioskopa Cineplexx će imati priliku da pogledaju sinhronizovanu verziju filma „Asteriks: Naselje bogova“.
U periodu od 12 do 17 časova najmlađi posetioci će moći da učestvuju u likovnoj radionici i crtanju po licu sa motivima inspirisanim filmom „Asteriks: Naselje bogova“. Mališane u bioskopu Cineplexx Delta City obradovaće druženje sa glumcima koji su radili sinhronizaciju ovog ostvarenja, radionica stripa Vladimira Vesovića, kao i specijalna laboratorija gde će moći da probaju druidov magični napitak. Glasove neustrašivim Galima i njihovim protivnicima ovom prilikom pozajmljuju Ivan Ivanović, Boda Ninković, Dragan Vujić – Vujke, Nikola Bulatović, Dubravko Jovanović, Ivana Knežević, Ivan Tomić, Nebojša Ilić i mnogi drugi, koji će ujedno i pozdraviti posetioce u bioskopu Cineplexx Delta City. Najmlađi posetioci će uz svaku kupljenu kartu na poklon dobiti „Mali Politikin Zabavnik“ ili časopis „Lili“.
Na repertoaru bioskopa Cineplexx tokom Porodičnog dana najmlađe posetioce očekuju i filmovi „Sedmi patuljak“, „Snežna kraljica“ i „Paddington“ sinhronizovani na srpski jezik.
Trejler filma „Asteriks: Naselje bogova“ koji će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji možete pogledati OVDE!
Povezana vest:  Dečji filmski matine u Malom bioskopu DKSG ovog i sledećeg vikenda