Mens Night KingsmanKOLIN FIRT I SEMJUEL L. DŽEKSON ZAJEDNO NA VELIKOM PLATNU

Nesvakidašnja akciona komedija „Kingsman: Tajna služba“ sa Kolinom Firtom i Semjuelom L. Džeksonom će pretpremijerno biti prikazana u četvrtak, 12. februara od 20 časova u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza, u okviru Men’s night događaja. Posetioce bioskopa očekuje prava špijunska akcija, besplatni primerak magazina Playboy ili Esquire, kao i osveženje uz Guinness pivo.
Film „Kingsman: Tajna služba“ je nastao na osnovu priznatog britanskog stripa i donosi nam priču o tajnoj špijunskoj organizaciji koja u jednom trenutku regrutuje mladića sa ulice sa velikim potencijalom. Izabrani mladići i devojke – potencijalni agenti moraju da prođu ne samo specijalnu obuku, već i da promene svoj izgled, način oblačenja i govora, što će im pasti mnogo teže od zadataka kojima će se baviti kao profesionalci. Dok nove mlade snage prolaze intenzivnu obuku, prevrtljivi kompjuterski genije postaje prava globalna pretnja.
Čuveni reditelj Metju Von potpisuje režiju i scenario za ovo špijunsko ostvarenje u kome glavne uloge tumače Kolin Firt, Semjuel L. Džekson,Taron Egerton, Mark Strong i Majkl Kejn.
Karte za Men’s night su već u prodaji, više informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Povezana vest:  Flešbek u Kinoteci