McG obećava još filmova o Terminatoru 

terminator_salvationDa li prvo želite da čujete dobru vest, ili lošu vest? Pa kako god da okrenemo morate je čuti pa da ne dužimo ona glasi – McG kaže da planira da napravi još dva filma u kojima će glavna faca biti ko drugi do Terminator. 
Umetnik nikada dovoljno poznat široj javnosti kao Joseph McGinty izrazio je pre dva dana svoju želju da Terminator Salvation dobije dva nastavka i tako postne trilogija.  
Ne znamo da li ste upućeni ali prava za franšizu Terminator trenutno „lebde“, pošto su prethodni vlasnici, Halcyon Entertainment, odlučili da ih prodaju u februaru, s Sony ili Summit se za sada smatraju najjačim igračima u ovoj zanimljivoj igrici.
Pa, iako je Salvation zaradio u razočaravajućih 371 miliona dolara širom sveta, još uvek ima dovoljno sok u imenu Terminator iz koga bi poneku kap mogli da iscede neki drugi filmski stvaraoci, a kako se šuška u Holivudu čini se da je McG zgrabio sokovnik i počeo da maše njime naokolo previše slobodno. 
E sad da se vratimo na početak – da li je sve ovo dobra ili loša vest. Pa reći ćemo ovako – sve isključivo zavisi od vašeg ličnog stava i mišljenja, a naše je negde da bi McG ipak trebalo da se drži produkcije tinejdžerskih serija (The O.C.) ili muzičkih spotova. 
Ali ako mislite da je njegov Terminator Salvation ispunio očekivanja zasnovana na prethodnim filmovima iz ovog serijala i dao dovoljno obećanja za dalje ekspolatisanje lika i dela Treminatora, onda je to dobra vest. 
Ako pak mislite da je Terminator Salvation ljiga od filma koji nije imao hrabrosti da ostane dosledan svojim uverenjima i zbog toga je izvukao deblji kraj, onda je to loša vest. 
Mi ćemo vama ostaviti da odlučite u koju kategoriju da smestite ovu vest, a nas zanima komentar Christiana Balea. 

Povezana vest:  Najgledaniji filmovi u britanskim bioskopima