Skot IstvudOvo je momak koji je trebalo da igra Kristijana Greja

Ponekad ume da bude teško izaći iz senke legendarnog oca, ali Skot Istvud, poznat i po nadimku „Hot Skot“ (Zgodni Skot), odlučan je da bude prepoznatljiv po svome radu, a ne samo po tome što je sin čuvenog Klinta Istvuda.

Skota Istvuda smo gledali u filmovima „Teksaški masakr motornom testerom 3D“, „Povratak u igru“, „Bes“, a od 9. aprila ćemo imati priliku da ga gledamo u bioskopima, u filmskoj adaptaciji ljubavne drame „Najduže putovanje“, pisca Nikolasa Sparksa („Beležnica“, „Dragi Džone“).

Bez obzira na njegovo poreklo i glumačke poduhvate, postoje nekoliko interesantnih činjenica o Skotu Istvudu, a magazin Fashion&Style predstavlja pet:
Kada je počeo da radi u industriji zabave, od svog agenta je zahtevao da ga predstavi kao Skota Rivsa, prenosi portal Intervju. Na kraju, 2008. se ipak odlučio da koristi prezime Istvud, jer kako kaže to je oduvek bila želja njegovog oca, da neko nastavi da nosi njegovo prezime.
Dobio je poziv na audiciju povodom filma „50 nijansi siva“ zbog uloge Kristijana Greja, ali odbio je tu priliku jer mu pre toga nisu poslali scenario i nije želeo da snima scene u kojima je potpuno obnažen iz prednjeg plana.
Za razliku od toga što ima problem da snima scene potpuno obnažen, Skot kaže kako nema problem da glumi bez majice: „Odrastao sam na plaži, surfovao sam ceo život, tako da sam na to nekako i navikao“, izjavio je glumac za magazin Treats!.
Voli da radi sa svojim ocem i kaže kako za njega to iskustvo predstavlja „stvari na koje je najviše ponosan“. Takođe priznaje kako će ugrabiti svaku šansu koja mu se pruži da provodi vreme sa njim: „Moj otac ima 83 godine, i za razliku od mojih prijatelja čiji su očevi u 60-im, moj je u 80-im, tako da neće uvek biti tu“, prenosi The Daily Beast.
Za razliku od svog oca, Skot nema planove da se bavi politikom: „Želim da se klonim politike. Jednom kad ljudi uđu u to, njihov život postane javan i dostupan, konstantno su pod lupom. Ja sam ipak zatvorena osoba, koja ne želi da priča o privatnim stvarima“, prenosi Town and Country.
Film „Najduže putovanje“ bazira se na isprepletenoj ljubavnoj vezi između Luka, bivšeg rodeo šampiona, kome se ponovo vratila želja da se bavi time, i Sofije, studentkinje, koja treba da počne da se bavi poslom iz snova u umetničkom svetu Njujorka. Dok različiti putevi i ideali stavljaju njihovu vezu na probu, Sofija i Luk se neočekivano zbliže sa Irom, koji će im izmeniti život, a čija sećanja na dugogodišnju ljubav prema svojoj voljenoj ženi duboko inspirišu mlade parove. Pored Skota Istvuda u filmu igraju i Brit Robertson, Una Čaplin, Džek Hjuston i drugi.

Povezana vest:  GANDALF I HOBITI KAO BEZBEDNJACI U AVIONU?

„Najduže putovanje“ je film za sve generacije, koji govori o dve isprepletene ljubavne priče, istražuje izazove i beskrajne blagodeti večne ljubavi, a u bioskope širom Srbije stiže 9. aprila.