MMA Horizontalni-01KEVIN HART DOBITNIK „COMEDIC GENIUS“ NAGRADE NA „2015 MTV MOVIE AWARDS“
 
„MTV Movie Awards“ dodela je poznata kao najotkačeniji filmski događaj godine. Pored ludih kategorija poput najbolji nastup bez majice, najbolji poljubac, najbolja tuča i najbolji zlikovac, MTV godinama unazad dodeljuje počasnu nagradu „Comedic Genius“ komičaru kojem uspeva da nasmeje sve, bez izuzetka. Ove godine, čast da ponese ovu laskavu titulu pripala je glumcu i stand-up komičaru Kevinu Hartu!
Hartu će nagradu uručiti voditelj Jimmy Kimmel na ovogodišnoj dodeli „2015 MTV Movie Awards“, a prenos uživo ovog „dirljivog“ momenta možete da pratite na MTV kanalu u noći između nedelje na ponedeljak, 12. na 13. april od 01:30.
Hart je osvojio simpatije publike ulogama u blokbasterima „Get Hard“, „The Wedding Ringer“, „Think Like A Man“, „Ride Along“, „The Five Year Engagement“ i mnogim drugim, a zahvaljujući brojnim stand-up specijalima postao je jedno od najprepoznatljivijih lica komedije.
Kevin Hart će se pridružiti na sceni Amy Schumer koju ćete gledati u ulozi voditeljke, počasnoj dobitnici „MTV predvodnik“ nagrade, Shailene Woodley, dok će prezenteri nagrada biti i Miles Teller, Reese Witherspoon, Vin Diesel i Sofia Vergara.
Inače, Hartov kolega iz filma Get Hard, Will Ferrell, prvi je dobitnik „Comedic Genius“ nagrade 2013.
Ove godine nominacije nisu zaobišle nijedan filmski žanr – od imaginarnih svetova filmova „The Hunger Games: Mockingjay Part 1″ i „The Maze Runner“, vanvremenske ljubavne priče u „The Fault In Our Stars“ i „Boyhood“, urnebesne komedije „Guardians of the Galaxy“, „Neighbors“, „The Interview“, „The Wedding Ringer“ i „Top Five“, kao i heroje stvarnog života koje smo gledali u ostvarenjima „Selma“ i „American Sniper“, i mnoge druge…
Gledaoci će svedočiti nadmetanjima epskih razmera legendarnih velikana Meryl Streep i J.K. Simmonsa u kategoriji „Najbolji negativac“, dok će Zac Efron pokušati da odbrani titulu „Najboljeg nastupa bez majice“ koju će pokuašti da ugrozi fatalna Kate Upton i neodoljivi srcelomac Ansel Elgort.
Nemojte propustiti!
Na vama je da odlučite pobednike 2015 MTV Movie Awards! Glasajte!
Povezana vest:  Tajno venčanje Danijela Krejga i Rejčel Vajs