Cineplexx rodjendan

Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx u Srbiji

Rođendansko slavlje bioskopa Cineplexx u Srbiji zakazano je za danas, uz popust kojim ova mreža multipleksa nagrađuje svoje posetioce.
Specijalna cena karte za sve projekcije biće u beogradskim bioskopima Cineplexx – na Ušću i u Delta sitiju – 250 dinara, a u Kragujevac Plazi 150 dinara. To se odnosi i na 2D i na 3D projekcije.
Na aktuelnom repertoaru su atraktivni filmovi: akcija „Paklene ulice 7“, animirani „Kod kuće“, nova verzija „Pepeljuge“, domaće ostvarenje „Ničije dete“, dok će zaljubljenici u indijsku kulturu imati priliku da uživaju pretpremijerno u filmu „Best Exotic Marigold Hotel 2“.
Ujedno će bioskop Cineplexx Ušće danas proglasiti 800.000. posetioca, koji će dobiti specijalnu Cineplexx bonus karticu. Tako će postati prvi član lojalti kluba, koji bioskop pokreće sredinom ove godine.
Radno vreme bioskopa će biti produženo, a blagajne se otvaraju već od 11 sati. U periodu od 12 do 17 sati najmlađi posetioci imaće priliku da uživaju u programu specijalno pripremljenom za njih.
Austrijska kompanija Cineplexx, koja ima mrežu u celom regionu, počela je da radi u Srbiji pre četiri godine. Prvi je otvoren bioskop u Delta sitiju (2011.), a usledile su sale u Kragujevcu i na Ušću.

Povezana vest:  3D povratak Snupija i Čarlija Brauna, film u bioskope stiže 5. novembra