Best Egzotik Merigold Hotel IIKomedija „Best Exotic Marigold Hotel 2″ stiže od 23. aprila u bioskope

Duhovita priča o avanturi britanskih penzionera koji žive u „luksuznom domu za zrele godine“ u Indiji dobila je nastavak! „Best Exotic Marigold Hotel 2″ koji će publiku nasmejati do suza stiže na repertoar domaćih bioskopa od 23. aprila!

„Best Exotic Marigold Hotel 2″“ je nastavak istoimenog filma iz 2012. godine koji je zaradio preko 138 miliona dolara širom sveta; to je izvanredna priča o starijim ljudima, koja ne zavisi od specijalnih efekata, eksplozija i uobičajenih komponenti mnogih današnjih ekranizacija.

Povezana vest:  Sledeći Spajdermen u 3D tehnici

Reditelj Džon Maden okupio je u komediji „Best Exotic Marigold Hotel 2″ glumce iz prvog dela sa još nekoliko pridruženih članova ekipe, tako da glumačku postavu čine Džudi Denč, Megi Smit, Bil Naji, Dev Patel, Selia Imrie, Penelope Vilton, Ronald Pikap i Ričard Gir.

Soni (Dev Patel) bacio je oko na jedno imanje jer je njegov prvi poduhvat Best Egzotik Merigold Hotel ,,za starije i lepe“ ostao sa samo jednom slobodnom sobom, što predstavlja problem za nove goste Gaja (Ričard Gir) i Laviniju (Temzin Greg). Dok sanjari o novom hotelu, Soni planira planira brak sa Sunainom (Tina Desai), koja je ljubav njegovog života.

Povezana vest:  Zak Efron: Posle 'incidenta' s kondomom, dobio sam ih na hiljade

Evelin i Daglas (Džudi Denč i Bil Naji) su se priključili radnoj snazi Džaipura, dok Norman i Kerol (Ronald Pikap i Dajana Hardkasl) razgovaraju o zamršenim odnosima svoje veze, a Medž (Selija Imri) balansira između dva bogata prosca. Nova menadžerka hotela Mjurijel (Megi Smit) zna sve odgovore, jer ona je čuvar svih tajni simpatičnih gostiju hotela.

Povezana vest:  Dva kaskadera nastradala na snimanju Staloneovog filma

Upoznajte Indiju uz film „Best Egzotik Merigold Hotel 2″ od 23. aprila u bioskopima širom zemlje!