Eskobar Izgubljeni rajTriler Eskobar: Izgubljeni raj od 30. aprila u bioskopima
 
Otmice, droga, bombaški napadi, ubistva – Pablo Eskobar je u Kolumbiji širio strah i trepet. 22 godine nakon njegove smrti, na velike ekrane širom Srbije od 30. aprila stiže filmska priča „Eskobar: Izgubljeni raj“ o poslednjim godinama njegove vladavine. Režiju potpisuje Andrea Di Stefano, a glavne uloge je poverio Benisiju Del Toru i Džošu Hačersonu.
Film prati mladog surfera Nika (Džoš Hačerson) koji pronalazi „raj na zemlji“ u Kolumbiji. Tirkizne lagune, peščane plaže, savršeni talasi – predstavljaju ostvarenje sna. Upoznaje Mariju, zavodljivu i divnu Kolumbijku u koju se strasno zaljubljuje. Sve je savršeno i odvija se u najboljem redu. Međutim, ubrzo dolazi trenutak koji menja sve – Marija mu predstavlja svog ujaka Pabla Eskobara. Nik zbog ljubavi ulazi u beskrupolozni svet droge, novca i zastrašujućih ubistava.
Triler „Eskobar: Izgubljeni raj“ otkriva nekoliko aspekata – kakav je bio Eskobarov porodični život, kako je plivao u političkim vodama i naravno, koliko je bio okrutan. Eskobar je od trgovine kokainom, zarađivao milione, ali nikad nije zaboravio siromašne – gradio im je stanove i bolnice. Upravo zbog toga, za najcrnju sirotinju i sve izgnanike iz medeljinskog društva zauvek ostaće heroj.
U režiji Andrea Di Stefana, bioskopska publika gledaće malo poznate detalje iz života jednog od najmoćnijih dilera droge i kodeksima koje nije menjao ni po cenu života. Koliko je zapravo Pablo Eksobar bio kompleksna ličnost, pogledajte u trileru „Eskobar: Izgubljeni raj“ od 30. aprila u bioskopima!
Povezana vest:  Tom Henks u avanturističkom filmu