srek_4ŠREK SREĆAN ZAUVEK
Druženje s glumcima u bioskopu Roda
Posle veoma uspešne premijere u Sava Centru, animirani film „ŠREK SREĆAN ZAUVEK“ ušao je i u redovnu bioskopsku distribuciju i uveliko puni sale naših najlepših bioskopa.
Taramount film poziva sve mališane da u subotu, 29. maja, od 17h dođu u bioskop Roda Cineplex na Banovom brdu i tamo upoznaju naše glumce, koji su pozajmili glasove glavnim likovima iz ovog poslednjeg poglavlja o simpatičnom Šreku. Deci će biti zagarantovan dobar provod uz nekoliko zabavnih igara koje smo pripremili specijalno za ovu priliku.
Takođe, moći će da osvoje i poster iz filma, sa potpisom Anice Dobre, Dragana Vujića Vujketa, koji su svoje glasove dali glavnim likovima, Šreku i Fioni.
Film „ŠREK SREĆAN ZAUVEK“ je na repertoaru bioskopa Roda u 16.30 i 18.30h.
Nakon borbe sa zlim zmajem, izbavljivanja prelepe princeze i spašavanja kraljevstva njegove tazbine, šta još ostaje jednom bauku da uradi? Pa, ako ste Šrek (DRAGAN VUJIĆ VUJKE) iznenada ćete se naći u poziciji pripitomljenog porodičnog čoveka. Umesto plašenja seljana, kao što je nekad radio, Šrek je sada postao lokalna slavna ličnost koja nevoljno pristaje da potpisuje vile. Šta se desilo sa urlikom ovog bauka? U žalu za prošlim danima kada se osećao kao „pravi bauk“, Šrek naivno sklapa pakt sa slatkorečivim Rampelstiltskinom (GORAN JEVTIĆ). Šrek će se iznenada naći u poremećenoj, drugačijoj verziji Dalekog kraljevstva, gde bauke love, Rampelstiltskin je kralj, a Šrek i Fiona (ANICA DOBRA) se nikad nisu upoznali. Sad je sve na Šreku da poništi ono što je učinio u nadi da će spasiti prijatelje, vratiti svoj svet i povratiti svoju pravu ljubav.
I u ovoj novoj avanturi ćemo videti Magarence (Raša Vujović) i Mačka u čizmama (Boris Milivojević), ali i neke nove likove, između ostalih nove bauke kao i pokvarenog zlikovca, Rampelstiltskina.
Sihronizovana verzija se prikazuje i u 3D tehnici u bioskopima Roda, Takvud, Kolosej i Dom Sindikata.
Za malo stariju publiku, titlovana verzija filma se prikazuje samo u bioskopu Kolosej.
Povezana vest:  Vudi Harelson igra negativca u nastavku Planete majmuna!