ROGER WATERS 1

ROGER WATERS: THE WALL U BIOSKOPIMA CINEPLEXX

Ekskluzivno prikazivanje koncertnog filma „Roger Waters: The Wall“, dokumentarne priče o jednom od najvećih remek dela u istoriji rokenrola, planirano je za 29. septembarsamo u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, sa početkom u 20 časova.

Najveća svetska turneja u istoriji izvedena od strane solo umetnika, na bioskopsko platno stiže u vidu revolucionarnog koncertnog filma, čiji scenario i režiju potpisuju Rodžer Voters i Šon Evans. Zasnovan na legendarnom albumu, Votersov „The Wall“ se može predstaviti kao audio – vizuelno remek delo koje zaslepljuje čula u kombinaciji sa intenzivnim ličnim putovanjem u kome se umetnik suočava sa gubitkom koji je doživeo prilikom rata.

Povezana vest:  Nova Klunijeva akcija za Sudan

Rodžer Voters je kompozitor, tekstopisac i suosnivač kultnog benda Pink Flojd, koji je redizajnirao i podigao šou „The Wall“ na još viši nivo, kreiravši vrhunski događaj sa jedinstvenim doživljajem za publiku, bez obzira odakle se gleda i stvarajući produkciju koja prevazilazi sve do sada već viđeno na sceni. Nakon filma, svi gledaoci će imati priliku da uživaju u specijalnom prilogu gde Rodžer Voters, zajedno sa kolegom iz benda Pink Flojd Nikom Mejsonom odgovara na pitanja obožavalaca iz celog sveta.

Povezana vest:  „Kuća kraljevog namesnika" od 24. avgusta u bioskopima

Karte za ekskluzivnu projekciju filma „Roger Waters: The Wall“ su u pretprodaji na blagajnama bioskopa Cineplexx i mogu se kupiti po specijalnoj ceni od 950 dinara za projekcije u Beogradu, odnosno 750 dinara za projekciju u Kragujevcu. Promotivna cena ulaznice će važiti do 31. jula.

Više informacija možete naći na www.cineplexx.rs.