MALAC BOB beograd

MALAC BOB UŽIVAO U VOŽNJI I ŠETNJI KROZ BEOGRAD

Kevin, Stjuart i Bob, u sredu 08. jula došli su u naše bioskope i predstavili nam ludu 3D avanturu u kojoj su glavni likovi
Animirani film MALCI (MINIONS) oduševio je domaću publiku, pa je zato Bob rešio da se provoza i prošeta našim glavnim gradom
U četvrtak, 9. juna, malac po imenu Bob se, zahvaljujući prijateljima iz Toyota Srbija provozao celim Beogradom u najmanjem i najslađem Toyota automobilu, Toyota Aygo kao stvorenim za Malca.
Bob je svoju udobnu vožnju započeo u Zemunu i Novom Beogradu, razgledao Hram Svetog Save, potom nastavio dalje do Slavije i Knez Mihailove ulice, kada je odlučio i da malo prošeta našim glavnim gradom.
Oduševljeni Beograđani su se fotografisali sa njim, mahali mu i slali poljupce, tako da im je naš Malac izmamio osmehe na mnoga lica u toku jučerašnjeg popodneva.
Naš preslatki Malac posetiće i druge gradove, a u Beogradu ćete ga videti i u narednim danima, bilo da je na točkovima ili u šetnji.
Priča o MALCIMA pošinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vekovima i uvek su služili najgroznijim gospodarima. Stalno neuspešni u zadržavanju tih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i upali su u depresiju. Ali, jedan Malac, po imenu Kevin, ima plan. On će uz pomoć Stjuarta i dražesnog Boba otići u svet, da nađe novog zlog šefa, kog će njegova braća slediti.
Ukoliko već niste pogledali ovu simpatičnu animiranu avanturu, ispravite tu grešku već ovog vikenda u nekom od domaćih bioskopa!

Povezana vest:  Dragan Bjelogrlić dobitnik nagrade Europa Prima 2022