lusi

Ko je ta mala crvenokosa u koju je zaljubljen Čarli Braun

Fanovi Snupija, Čarli Brauna i ekipe upoznati su sa tim da je „mala, crvenokosa devojčica“ zakuvala celu avanturu. Ona se doselila u komšiluk Čarlija Brauna i od tada počinje njegova opsesija da se dopadne novoj devojčici u gradu.

Čarls Šulc, kreator Čarlija Brauna pozajmio je tu devojčicu iz realnosti, tačnije iz njegovog života. Još kad je bio tinejdžer u njegov komšiluk doselila se Dona Džonson Wold, koja sada ima 80 godina i živi u Minesoti. Čarls je pokušao da osvoji njeno srce, ali je ona izabrala drugog. Ponesen tim emocijama, čuveni umetnik napravio je malu, crvenokosu devojčicu čije lice nikad nije nacrtao.

Povezana vest:  Film ''Ne zaboravi me'' u bioskopima

Istorijat njenog lika započinje davne 1961. godine kada ju je Čarls Šulc predstavio u jednom od stripova. Pojavila se u nekoliko animiranih specijala od 1977. godine, a u jednom od njih je otkrio da je njeno ime Heder. Njenu siluetu smo videli u jednom od stripova iz 1998. godine, kada je ona pleše sa Snupijem.

Povezana vest:  Festival frankofonog filma 2013.

Sada, skoro 60 godina nakon što je Čarls stvorio taj koncept njegov sin i unuk su odlučili da joj „daju“ lice u nadolazećem filmu „Snupi i Čarli Braun – film o klinjama 3D“.