kara net

Kara Delevinj u ulozi iz snova

Kara Delevinj ima 22 godine i jedna je od najprepoznatljivijih lica na svetu. Pored ogromnog uspeha u svetu mode, ona počinje da gradi uzbudljivu glumačku karijeru. Od 23. jula brojni fanovi mlade britanske manekenke biće u prilici da je gledaju u misterioznoj avanturi „Gradovi na papiru“.

„Gradovi na papiru“ su filmska adaptacija još jedne knjige autora Džona Grina, koji stoji iza bestselera „Krive su zvezde“. Kventin Džejkobsen (Net Vulf) čitav život provodi posmatrajući očaravajuće živahnu Margo Rot Spigelman (Kara Delevinj) i voleći je izdaleka. Zato bez reči kreće za njom kada mu jedne noći zakuca na prozor obučena kao nindža, pod izgovorom da ga vodi u savršeno isplaniranu osvetničku akciju. Nakon te nezaboravne zajedničke noći, Margo nestaje iz grada. Kjuu pronalazi tragove za koje veruje da će ga odvesti ka njoj…

Povezana vest:  Andželina Džoli preventivno operisala jajnike zbog raka

Kara Delevinj, obožava knjige Džona Grina, a o filmu „Gradovi na papiru“ rekla je jednom prilikom: „Mislila sam da neću dobiti ulogu. To je uloga iz mojih snova. Margo i ja imamo mnogo toga zajedničkog“. I nadovezala se: „Želim da nastavim da igram jake ženske likove. Želim da budem jak uzor za devojčice. Volela bih da igram serijskog ubicu, poput Šarliz Teron u filmu ,,Čudovište“. Volela bih da uradim film sa Kventinom Tarantinom“.

Povezana vest:  Najgledaniji filmovi u Britaniji

Koliko je ozbiljna u nameri da zameni manekensku karijeru glumačkom, svedoči činjenica da će njeni brojni fanovi do kraja godine biti u prilici da je gledaju u čak pet filmova! Pogledajte trejler za njen prvi film „Gradovi na papiru“ OVDE!