Mel-Gibson Stills Machete Kills

Mel Gibson snima novi film u Australiji

Nakon duže pauze, pošto nije ništa režirao od filma „Apokalipto“ 2006. godine, Mel Gibson je ponovo uzeo kameru u ruke – u Australiji.
Američki glumac i reditelj je u Australiji gde će u septembru početi sa snimanjem drame „Hacksaw Rodge“, istinite priče o prigovaraču savesti, vojnom lekaru Dezmondu T. Dosu, pripadniku crkve Adventista sedmog dana, kog je americka vojska više puta odlikovala jer je spasao 75 vojnika tokom bitke kod Okinave, u Drugom svetskom ratu.
Gibson, koji je odrastao u Sidneju, gde je njegova porodica došla iz SAD-a kada mu je bilo 12 godina, rekao je da se jako raduje što će raditi u Australiji.
-Drago mi je što sam ponovo ovde, što ponovo ovde radim, što srećem ljude s kojima sam se godinama družio – rekao je slavni Oskarovac u izjavi za AFP.
-Ne mogu da zamislim bolje mesto za snimanje ovog filma nego što je Sidnej i Novi Južni Vels, gde sam imao sreće da odrastem i da započnem karijeru – dodao je on.
U filmu, čije će snimanje trajati do druge polovine 2016, igraju Endru Garfild, Vins Von i Sem Vortington.
-Napravićemo prvoklasni film ovde – poručio je Gibson koji je u Australiji započeo glumačku karijeru i stekao svetsku slavu ulogom u legendarnom akcionom trileru „Pobesneli Maks“ iz 1979. godine.

Povezana vest:  Na FEST se vraćaju filmovi posvećeni mlađoj publici selekcijom Plazma Festić