TOMA PALCIC plakat

Stiže „Toma Palčić i magično ogledalce“

Animirani film „Toma Palčić i magično ogledalce“ reditelja Ernesta Padrona Blankoa i Bruna Lopeza pojaviće se domaćim bioskopima 20. avgusta.
Film je sinhronizovan na srpski jezik, a likovima glasove su podarili: Milan Antonić, Iva Stefanović, Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Nikola Bulatović, Marko Marković, Milan Bosiljčić, Jugoslava Drašković, Milan Tubić, Uroš Atanacković.
U magičnom svetu, mali ali veoma hrabri Toma Palčić krenuće u avanturu svog života sa ciljem da oslobodi kraljevstvo od čarolije i osvoji ruku prelepe princeze.
On je sin siromašnog farmera koji se bori da prehrani svoju porodicu i spase je od gladi koji pronalazi čarobno ogledalce koje će mu otkriti da je ljubav njegovog života princeza od Orliona.
Međutim, na Kraljevstvo od Orliona osvetoljubiva veštica bacila je strašnu čaroliju – ogromno drvo pokrilo je kraljevski dvorac i prekinulo snabdevanje vodom.
Suočen sa velikim problemom, kralj obećava ruku svoje kćeri i polovinu kraljevstva onome ko oslobodi dvorac od strašne magije.

Povezana vest:  Patinsonu prijatelji savetuju da zaboravi Kristen