haos u najavi

Komedija „Haos u najavi“ od četvrtka u bioskopima

Komedija „Haos u najavi“ (Trainwreck) reditelja Džuda Apatova, od četvrtka, 13 avgusta, stiže na velika platna domaćih bioskopa posredstvom Taramount filma.
Kako navode iz Taramounta, fantastični komičari Ejmi Šumer i Bil Hejder garantuju lud provod i obilje smeha. Njima se pridružuju i glumica Tilda Svinton i američki košarkaš Lebron Džejms, koji se odlično snašao u ulozi Aronovog (Bil Hejder) najboljeg prijatelja.
Ejmi Šumer tumači lik žene koja živi život po svojim pravilima i nikome se ne pravda zbog toga, čak i kad bi možda trebalo.
Otkad je bila mala, otac joj je utuvio u glavu da monogamija nije realna. Sad, kao novinar za jedan časopis, Ejmi živi po tom pravilu – uživa u neinhibiranom životu bez dosadne ljubavne veze koja guši – ali se, zapravo, nalazi u kolotečini.
Kad počne da se zaljubljuje u čoveka o kome piše članak, šarmantnog i uspešnog sportskog lekara po imenu Aron Koners (Bil Hejder), Ejmi će početi da se pita da li su ostali odrasli, uključujući i ovog momka kome se izgleda stvarno dopada, možda na tragu nečeg revolucionarnog.

Povezana vest:  Rouzi Hantington Vajtli bi volela da glumi u sledećem nastavku Šerloka Holmsa