Winona Ryder

Vinona Rajder potvrdila da će biti nastavka „Bitlđusa“

Glumica Vinona Rajder potvrdila je da će biti snimljen dugo očekivani nastavak kultnog filma Tima Bartona „Bitlđus“ (Bettlejuice).
-Mislim da to mogu da potvrdim – rekla je ona u emisiji Seta Mejersa na pitanje da li će biti nastavka. „To je velika tajna ali je Tim tokom promocije filma ‘Big Eyes’ rekao da će nastavka biti i da ću ja igrati u njemu“.
Rajderova je u originalu igrala sa Majklom Kitonom, Alekom Boldvinom i Đinom Dejvis a Barton je tokom promocije „Big Eyes“ prošle godine rekao da se radi na nastavku i da će Kiton i Rajder najverovatnije reprizirati svoje uloge.
U filmu iz 1988. Boldvin i Dejvisova igraju bračni par duhova koji obitava u kući a Kiton igra Bitlđusa, duha koji pokušava da uplaši nove stanare kuće. Vinona Rajder igrala je njihovu ćerku Lidiju.
Film je dobio Oskara za šminku, zaradio je pet puta više od budžeta od 15 miliona dolara i pretočen je u animiranu seriju koju je Barton producirao.
Barton je sajtu Coming Soon rekao da je Bitlđus lik koji mnogo voli i koji mu nedostaje.
-Zapravo, nedostaje mi rad sa Majklom. Postoji samo jedan Bitlđus. Radimo na scenariju i mislim da smo bliži nego ikad i voleo bih da ponovo radim sa njim.

Povezana vest:  "Stado" najgledaniji srpski film u 2016. godini