Seks i grad 2Premijera filma „Seks i grad 2“ sutra u Centru Sava

 

Film „Seks i grad 2“ (Sex and the City 2), nastavak holivudskog hita iz 2008. godine, reditelja i scenariste Majkla Patrika Kinga, biće premijerno prikazan sutra u Centru Sava, najavio je domaći distributer Tuck.

Drugi deo najgledanijeg holivudskog filma u Srbiji 2008. ponovo okuplja Saru Džesiku Parker, Kim Katral, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis, koje su se proslavile u istoimenoj i veoma popularnoj seriji Darena Stara, zasnovanoj na knjizi Kandans Bušnel. Životi čuvenih Njujorčanki su se promenili – Šarlot je rastrzana između brige o deci i pravljenja savršenih kolača, Samanta uživa u luksuzu, Miranda pokušava sve da drži pod kontrolom, dok Kerin i Zverkin brak zapada u krizu.

Povezana vest:  Figure iz "Ratova zvezda" i domine u Kuću slavnih igračaka

Četiri drugarice odlučuju da im je potreban odmor i odlaze u Abu Dabi, gde ih očekuje „šetnja“ kroz Saharu, ručak pod beduinskim šatorom, večrnje zabave uz trbušne plesačice, ali i mnoga iznenađenja.

Poznatoj glumačkoj ekipi ,u kojoj su i Kris Not (Zverka), Džon Korbet (Ejdan), Dejvid Ajgenberg (Stiv), Iven Hendler (Hari), Džejson Levis (Smit), Vili Garson (Stenford), pridružuju se Lajza Mineli i Penelope Krus.

Povezana vest:  Počeo rad na filmu O bubicama i herojima

Prvi film „Seks i grad“ premijerno je prikazan u maju 2008. godine i ostvario je zaradu od oko 415 miliona dolara širom sveta, dok je serija „Seks i grad’ premijerno emitovana 1998. na stanici HBO i trajala je šest sezona do finala 2004, osvojivši sedam nagrada „Emi“ i osam Zlatnih globusa.

Premijerne projekcije filma „Seks i grad 2“ u Centru Sava zakazane su za 18.30 i 21 čas, a na redovnom bioskopskom repertoaru biće od 3. juna.

Povezana vest:  Animirani film Garfild stiže u bioskope 23. maja!