robert-de-niro

De Niro ljut prekinio novinarku i napustio intervju

Američki glumac Robert De Niro naglo je prekinuo intervju koji je davao Radio Tajmsu i izjurio iz studija, tvrdeći da su ga razbesnele „negativne insinuacije“ novinarke Eme Broks.
Kako prenosi londonski Gardian, legendarni glumac je došao na intervju u okviru promocije svog najnovijeg filma, komedije „The Intern“ u kojoj mu repliku daje En Hatavej. 
Novinarka je navela da joj je De Niro u jednom trenutku naredio da prekine snimanje, zatim je ustao sa stolice i istrčao iz studija „kao lud“. 
Glumac čuvene rečenice „Jel se ti to meni obraćaš?“ i „Razjarenog bika“ demonstrirao je uživo kako to izgleda kada se De Niro naljuti. Po svemu sudeći razbesnela ga je konstatacija Broksove da su njujorški kvart Trajbeka, u kom se održava istoimeni filmski festival koji je osnovao 2002, danas zaposeli bankari, ali i pitanje kako mu uspeva da nakon svih ovih godina izbegne da glumi „po automatizmu“.
Na pitanje začuđene novinarke „Šta vam je zasmetalo? Deo o bankarima?“, De Niro je odbrusio: „Ceo intervju. Negativne insinuacije“. 
Broks, koja je priznala da je i sama na kraju „izgubila kontrolu nad sobom“, zaključila je da je De Nirova „neprijateljska“ reakcija verovatno bila posledica njegovog umora i zasićenosti intervjuima. 

Povezana vest:  Antonio Banderas ponovo snima s Pedrom Almodovarom