Daniel kao BondPredstavljamo najnoviji trejler za akcioni spektakl godine: Spektra

Za nepunih mesec dana u domaće bioskope dolazi prava filmska poslastica: akcioni spektakl SPEKTRA! Reč je o dvadeset četvrtoj po redu filmskoj avanturi o najpoznatijem tajnom agentu na svetu Džejmsu Bondu. Ljubitelji serijala, ali i svi oni koji su uživali u prethodnom nastavku „Skyfall“ koji je postao najkomercijalniji Džejms Bond film svih vremena sa zaradom od preko 1,1 milijarde dolara na bioskopskim blagajnama, nakon trogodišnjeg čekanja konačno će imati priliku da pogledaju nastavak Bondove odiseje koja će ga ovog puta odvesti oči u oči s njegovim najvećim neprijateljem – tajnom organizacijom S.P.E.K.T.R.A. Premijera filma „Spektra“ održaće se 4. novembra u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u terminu od 20 časova. Karte su već u prodaji!
Tajanstvena poruka iz prošlosti poslaće tajnog agenta Džejmsa Bonda u misiju u Meksiko Siti i naposletku u Rim gde će upoznati Lučiju Skijaru (Monika Beluči), prekrasnu i misterioznu udovicu poznatog kriminalca. Bond će se infiltrirati na tajni sastanak i otkriti postojanje zlokobne organizacije pod imenom SPEKTRA. U međuvremenu, u Londonu, Maks Denbig (Endru Skot) – novi direktor odeljenja za nacionalnu bezbednost, istražuje Bondove ranije zadatke i traži razloge zbog kojih je MI6 kojeg vodi M (Ralf Fajns) uopšte potreban. Bond tajno zatraži pomoć od Manipeni (Naomi Haris) i Q-a (Ben Višau) kako bi pronašli Madelein Svon (Lea Sejdu), kćerku njegovog neprijatelja Gosp. Vajta (Džesper Kristensen) kod kojeg se nalazi trag koji vodi do otkrivanja SPEKTRE. Kao kćerka ubice, Madelein razume Bonda više od bilo koga drugoga. Kako se Bond približava srcu SPEKTRE, uskoro saznaje za zastrašujuću povezanost između sebe i neprijatelja kojeg pokušava pronaći, a kojeg u filmu tumači dobitnik dve prestižne nagrade Oskar – Kristof Volc.
Filmski serijal o Džejmsu Bondu ne treba posebno predstavljati. Radi se o ubedljivo najdugovečnijoj filmskoj franšizi koja traje već preko 50 godina. Osim što su se u samom serijalu pojavila neka od najvećih glumačkih imena svih vremena, Džejms Bond franšiza postala je prepoznatljiva i po pesmama koje prate svaki film. Tako je pre desetak dana za film „Spektra“ poznati britanski muzičar Sem Smit snimio i objavio novu službenu Bond pesmu „Writing’s on the Wall“.
Akcioni spektakl SPEKTRA u domaće bioskope stiže 4.novembra, a do tada uživajte u najnovijem trejleru koji vam ovim putem donosimo!

Povezana vest:  Ridli Skot režira novog Blejd ranera