Crimson Peak za web

„GRIMIZNI VRH“ PREMIJERNO 14. OKTOBRA U BIOSKOPU CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER

Premijera najnovijeg filma reditelja Giljerma del Tora „GRIMIZNI VRH“ (CRIMSON PEAK) zakazana je za sredu, 14. oktobar u bioskopu Cineplexxx Ušće Shopping Center, sa početkom od 20 časova.
Karte za premijerno prikazivanje ove neverovatne gotske ljubavne priče puštene su u prodaju i mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx Ušće, ili rezervisati putem sajta www.cineplexx.rs.
Od četvrtka, 15. oktobra, „GRIMIZNI VRH“ će se naći i na redovnim bioskopskim repertoarima.
Kad joj srce ukrade zavodljivi neznanac, mlada žena će otići u kuću od cigle crvene kao krv na vrhu planine: mesto prepuno tajni koje će je proganjati zauvek. Između želje i tame, između misterije i ludila, leži istina iza Grimiznog Vrha.
Iz mašte reditelja Giljerma del Tora stiže gotska ljubavna priča, u kojoj glume Tom Hidlston, Džesika Častejn, Mia Vašikovska i Čarli Hanam.
Smešten u 1901, „Grimizni Vrh“ je dobio stilizovan, savremeni gotski izgled preko Del Torovog očaravajućeg vizuelnog stila. Publika će biti odvedena na zastrašujuće mesto poput nijednog drugog, gde sneg krvari crvenom bojom i svaki ćošak krije fantoma koji će vam ostati u mislima dugo posle kraja filma.
Pogledajte trejler filma OVDE!

Povezana vest:  Najgledaniji domaći filmovi u protekloj decenji